RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

22.02.2010

Prima placa de baza cu ultimul model de chipset AMD vine de la Asus

Compania Asus nu se dezminte si iata ca nici nu a trecut multa vreme de la anuntul ofical facut de AMD prin care prezentau ultimul chipset produs de ei “890GX” ca ei l-au si implementat intr-un model de placa de baza care se remarca in primul rand printr-un pret foarte bun pentru un produs de ultima generatie.

M4A89GTD Pro/USB 3.0 a fost pusa deja in vanzare la un pret de aproximativ 138 de euro, si intre caracteristicile ei amintim sase porturi SATA 6Gb/s, suport pentru USB 3.0, iar chipsetul folosit ofera si video integrat prin modelul Radeon HD 4290 – compatibil DirectX 10.1.

Acest model de placa are bineinteles si suficiente sloturi PCI Express pentru expandabilitate, si va putea fi cumparata in cateva saptamani imediat dupa expozitia de profil Cebit.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.