RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

02.02.2010

Noi procesoare de la Intel si AMD

Inca o informatie a aparut dinspre fabricantii de placi de baza, privind de aceasta data procesoare produse de ambele companii care activeaza in aceasta industrie, Intel si AMD.

Mai precis aceste informatii privesc procesoarele cu sase nuclee pregatite de ele, si in concret, primii care urmeaza sa lanseze asa ceva sunt cei de la Intel, prin modelul Core i7 – 980X, in luna Martie si despre acest procesor este cunoscuta frecventa de 3,33GHz si 12 MB de memorie cache, dar din pacate pentru ca acest model va fi adresat segmentului high-end, pretul va sari destul de considerabil peste nivelul de 1000 de dolari.

AMD la randul lor vor lansa in luna Mai procesoarele cu nume de cod “Thuban”, iar acestea vor avea preturile mai mici decat ale contracandidatilor de la Intel.

In seria Phenom X6 vom regasi trei modele diferite, 1075T, 1055T si 1035T care din pacate nu au si un pret, iar in luna Aprilie cei de la AMD vor mai lansa si doua chipseturi de placi de baza, 890FX si 890GX pentru a le alatura noilor procesoare.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.