RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

10.02.2010

Laptop transparent de la Samsung

Ce-i drept nu ne imaginam ca in curand vom putea avea de-a face cu un notebook transparent, insa cei de la Samsung tocmai au anuntat ca se pregatesc sa lanseze un astfel de model, care va avea si un display de tip AMOLED.

Acum aproape o luna in cadrul CES, Samsung au prezentat un prototip functional cu o diagonala de 14,1 inci, si in aceste zile reprezentantii companiei au declarat ca in mai putin de un an acesta va deveni un model de serie (limitata credem noi).

Samsung nu sunt la prima abordare a tehnologiei AMOLED, insa precedentul exemplu este un media-player portabil cu o diagonala de doar 2 inci – o diferenta destul de insemnata, pentru ca aceasta tehnologie este foarte costisitoare, chiar daca are avantaje evidente fata de ecranele clasice LCD.

Acum nu ne mai ramane decat sa vedem modelul standard si nivelul sau de pret ca sa ne edificam complet asupra viabilitatii sale.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.