RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

16.02.2010

Google Buzz a fost reproiectat

Todd Jackson, product manager pentru Google Buzz, a anuntat ca se va renuta la functie care oferea utilizatorilor un cerc de prieteni, dupa analizarea celor mai frecvente email-uri si a contactelor din Gmail.

Functia introdusa de Google, in Buzz, a fost intens criticata pentru ca oferea detalii despre preferintele utilizatorilor. Multi nu doreau ca o parte din contactele caror le trimiteau email-uri cu privire la serviciu, sa fie inclusi in cercul social de prieteni, fiind considerata o incalcare a intimitatii.

„Ne-am dat seama repede ca nu a iesit cum trebuie”, a declarat Jackson. „Ne cerem scuze pentru problemele pe care le-am generat si incercam continuu sa imbunatatim serviciul pe baza feedback-ului”. Buzz va sugera acum doar persoanele pe care veti vrea sa le includeti in lista de prieteni.

Site-ul a mai fost criticat pentru ca forta userii sa intre direct in Buzz, dar acum compania a anuntat ca va adauga un tab pentru a facilita accesul la noul serviciu. Buzz nu se va mai conecta automat la albumul de Picasa si la Google Reader, a mai adaugat un reprezentant al companiei.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.