RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

04.02.2010

Apple Mac Pro cu sase nuclee ???

La putina vreme dupa publicarea planurilor Intel care privesc lansarea de procesoare cu sase nuclee au si aparut zvonuri care dau ca sigure noi modele de la Apple ce vor avea aceste procesoare in dotare.
Probabila lansare a sistemelor Apple va avea loc in aceeasi luna in care Intel planuiesc sa comercializeze procesoarele de care am mentionat, si contrar unor surse care dadeau ca sigura implementarea lui Core i7 -980X in Mac Pro se mentioneaza ca acestea nu vor fi folosite, lipsindu-le suportul pentru placi de baza dual-procesor si pentru memorii registered.

Apple sunt “renumiti” prin accesul foarte rapid la noile procesoare de la Intel, asa ca exista sanse foarte mari ca aceste modele sa fie intr-adevar lansate in Martie, poate chiar in acelasi timp cu procesoarele Intel pe care le vor folosi.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.