RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

02.02.2010

Firefox Mobile se lipeşte de Nokia Maemo

Fericiţi cei cu N900 căci al lor este browser-ul Firefox Mobile 1.0.

Mozilla a anunţat disponibilitatea browser-ului Firefox destinat smartphone-urilor, însă în clipa de faţă singurul telefon suportat este Nokia N900.

Firefox Mobile, momentan doar pentru Nokia N900. Cu greu poate fi înţeleasă decizia Mozilla de a lansa Firefox Mobile pentru un singur telefon, şi acela cu o platformă de operare rarisimă (Maemo). Mai mult decât atât, Nokia N900 are un browser integrat foarte bine pus la punct, deci de ce am suspina după un altul? Singura consolare ce ne încălzeşte rămâne aceea că în perioada următoare vom vedea vulpea roşcovană şi pe alte platforme, cel mai probabil Android (începând chiar din această lună, în versiune beta) şi mai târziu Symbian.

Revenind în prezent, mai precizăm că Firefox Mobile 1.0 pentru Nokia N900 poate fi descărcat gratuit de la adresa firefox.com/m.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.