RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

28.02.2010

Si Intel a fost victima atacurilor din China

Compania Intel a fost, de asemenea, atacata in luna ianuarie in aceeasi perioada ca si Google, conform unor declaratii recente. Abia acum Intel a recunoscut public ca a fost tinta unor atacuri cibernetice, desi se stia de pe atunci ca nu doar Google a fost vizat.

Intel a anuntat US Securities and Exchange Commission dar a decis sa nu faca publica informatia. De altfel, nici acum nu au fost oferite prea multe detalii.

In timp ce Google a informat publicul despre natura si tinta atacului indreptat asupra sa, cei de la Intel au fost mult mai rezervati in declaratii, declarand doar ca, desi in mod regulat au de-a face cu incercari de a obtine acces neautorizat la informatii, acest atac din ianuarie a fost "sofisticat".

Intel are interese majore pe piata chineza unde detine deja locul doi. Conform declarartiilor oficialilor, Intel spera ca sa ajunga pe prima pozitie in China intr-un timp relativ scurt, de doi ani. Aceasta exclude, sub orice forma, chiar tentativa de a se retrage din China, fie si formal.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.