RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

23.02.2010

Buzz nu concureaza cu Twitter si Facebook

Google nu vrea razboi. Compania, prin vicepresedintele acesteia, Bradley Horowitz, a declarat ca Buzz nu este un rival pentru Facebook sau Twitter. Acesta vede Buzz ca o platforma pentru conversatii si spera ca alte servicii conexe vor fi disponibile mai tarziu. Google spune ca Buzz este o noua modalit modalitate de comunicare a unei nise.

Horowitz a mai explicat si ca Buzz merge mai departe decat modificarea statusului, ca la Twitter sau Facebook, oferind o implicare mai mare. „Nu este vorba doar de status sau de a informa lumea ca esti online. Este vorba de interactiuni in jurul unor topicuri de conversatie din Buzz”.

Planurile Google se pare ca sunt de a crea o platforma pentru interactiuni sociale, bazata mai mult pe mesaje, Buzz urmand sa fie integrat in diverse servicii pe Internet.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.