RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

18.02.2010

Microsoft va... socializa in noul Outlook

Microsoft a anuntat ca va introduce elemente specifice retelelor de socializare in urmatoarea versiune a programului de mesagerie Outlook, care va fi integrat in suita de aplicatii profesionale Office ce va fi lansata anul acesta.

Pe de alta parte, noutatile din reteaua de socializare profesionala LinkedIn erau deja accesibile, miercuri, pe pagina experimentala www.linkedin.com/outlook .

Pana la momentul lansarii noii versiuni de Outlook, Microsoft intentioneaza sa integreze si retelele Facebook si MySpace in cadrul acestui serviciu, potrivit lui Dev Balasubramanian, responsabil Outlook Office.

Anuntul Microsoft are loc la o saptamana dupa lansarea Google Buzz, element de retea sociala creat de gigantul internet si care este ancorat in reteaua de mesagerie Gmail.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.