RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

11.02.2010

Masă multitouch

18 milioane $, atât investeşte o companie suedeză (Flatfrog) într-un dispozitiv similar cu Surface, masa multi-touch interactivă a celor de la Microsoft. Dacă merită sau nu investiţia este greu de spus, ţinând cont că produsul nu se adresează utilizatorilor de rând, iar cererea în cadrul companiilor este redusă.

Această masă capacitivă pare desprinsă mai degrabă din filmele S.F. şi doar arhitecţii sau armata ar putea-o folosi eficient. Cred că puţini s-ar îndura să dea câteva mii de dolari doar de dragul de a-şi plimba mâinile pe un display asemănător cu cel al iPad-ului, dar cu o diagonală foarte mare (40 inch) şi care permite acţiuni mai complexe - poate interpreta atingeri în până la 24 de puncte (zone). Apreciem însă efortul producătorilor de a crea ceva spectaculos.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.