RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

13.02.2010

Surpriză pentru posesorii de Windows 7 piratat

Spre finele acestei luni Microsoft va lansa prin sistemul de actualizare a sistemului de operare un update care va da bătăi de cap celor care deţin o versiune piratată de Windows 7.

Update-ul se va numi Windows Activation Technologies for Windows 7 şi va depista versiunile care nu sunt originale. Acesta poate să detecteze 70 de metode de piratare a sistemului de operare.

Sistemul care va fi pus în practică în curând pentru depistarea versiunilor piratate de Windows 7 nu este atât de agresiv pe cât s-ar crede. În primul rând, instalarea update-ului este opţională iar neinstalarea acestuia nu blochează actualizarea ulterioară a sistemului de operare.

În al doilea rând, comportamentul sistemului de operare după depistarea neregulilor este destul de decent. Vor fi afişate notificările de rigoare iar wallpaper-ul va fi înlocuit cu un fundal negru. În schimb, funcţionalitatea sistemului de operare nu va fi limitată în niciun fel.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.