RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

03.02.2010

Deanmark AirMouse

Cine a văzut thriller-ul Minority Report din 2002 poate că-şi mai aduce aminte de acea interfaţă vizuală folosită de Tom Cruise. AirMouse de la Deanmark aduce mult cu mănuşa folosită de starul de la Hollywood şi se laudă cu o funcţionaliate similară. Producătorul susţine că ea oferă un plus de ergonomie şi un nivel sporit de multitasking şi productivitate. Noi ridicăm o sprânceană şi ne credem că acest design nu va reuşi să se impună.

În primul rând, la folosirea mouse-ului, suportul pentru mână este important. Încercaţi să vă plimbaţi cu palma pe mousepad şi o să înţelegeţi la ce mă refer. Apoi, nu ştiu câţi utilizatori se vor simţi confortabil cu acele benzi de material fixate pe degete. Nu în ultimul rând, tastarea cu mâna dreaptă va fi cu siguranţă afectată. Cei de la Deanmark nu au menţionat un preţ sau o dată de lansare pentru AirMouse. Probabil că au şi ei nişte dubii în legătură cu acest dispozitiv.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.