RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

17.12.2009

Apple dă în judecată Nokia


Acum ceva mai bine de o lună, Nokia a intentat proces celor de la Apple pe motiv că producătorul American foloseşte 10 patente Nokia fără să plătească pentru ele. Cei de la Apple nu s-au grăbit să răspundă acuzaţiilor atunci, ci şi-au pregătit un răspuns pe măsură: un contra-proces cu un răspuns care i-a lăsat mască pe finlandezi.

Apple a respins acuzele Nokia ca nefondate. Americanii spun că patentele celor de la Nokia nu sunt sub nicio formă esenţiale pentru industrie şi că, în fapt, ei au fost nevoiţi să dezvolte propriile tehnologii. În plus, cei de la Apple i-au dat la rândul lor în judecată pe finlandezi pe motiv că aceştia copiază inovaţiile Apple.

Cel mai probabil cele două companii vor ajunge la o înţelegere. În fond, la prima vedere ambele par să aibă un sâmbure de adevăr de partea lor.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.