RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

21.12.2009

Tastatura cu adevărat portabilă te protejează şi de viruşi

Conceptul de mai jos are şanse destul de mari să de devină realitate şi să ofere, pentru cei interesaţi, o tastatură portabilă. Doi designeri asiatici au aşezat fiecare rând de taste pe o singură plăcuţă orizontală care se pliază odată cu celalte şase ale tastaturii. Butoanele par să fie suprafeţe sensibile la atingere, însă tind să cred că s-au gândit totuşi la o suprafaţă care se apasă. Cei care ţin tot timpul mâna pe tastatură atunci când scriu înţeleg la ce mă refer. Imaginile ne prezintă versiunea pentru Windows a tastaturii, dar designul se potriveşte excelent şi cu un Mac/iMac.

Denumirea proiectului, None Bacteria, se referă la faptul că tastatura ar trebui să reducă răspândirea infecţiilor, ea fiind folosită de o singură persoană la orice calculator. Lăsând aceasta la o parte, conceptul ar putea deveni realitate cu tehnologia disponibilă acum. Dacă se pot înghesui toate componentele unui laptop în 9,99 mm grosime, de ce nu ar putea fi incluse bateria şi modulul wireless de transmisie a datelor în acel palmrest subţire al tastaturii? Cât despre receiver-ul USB, ar fi putut să fie mai scurt pentra scădea riscul ruperii în cazul unei loviri accidentale.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.