RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

05.12.2009

Samsung Corby S3650W

Ce face un producător când vede că un anumit model se bucură de un mare succes? Simplu: mai scoate o versiune puţin schimbată. Aşa şi Samsung cu noul Corby S3650W, urmaşul mult mediatizatului prin reclame TV şi nu numai Corby S3650.

Diferenţa dintre cele două terminale este dată de W-ul din nume. W care vine de la wireless. aşadar, Corby S3650W este la fel ca Corby S3650, cu deosebirea ca are wireless. În rest, Samsung Corby S3650W are aceleaşi dotări şi acelaşi design.

Oricât de cârcotaşi am fi, nu putem să nu remarcăm că lansare unui nou dispozitiv din seria Corby este o mişcare bună din partea celor de la Samsung. Asta dacă ţinem cont că deja s-au vândut 3 milione de exemplare din primul Samsung Corby. Cred că orice alt producător de telefoane mobile ar fi procedat la fel în această situaţie.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.