RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

27.12.2009

Microsoft a emis 6 patch-uri de securitate

Cea mai recenta runda de actualizari de securitate de la Microsoft este disponibila prin intermediul Microsoft Update pentru toti utilizatorii , compania din Redmond subliniind vulnerabilitatile care pot afecta securitatea PC-ului prin intermediul Internet Explorer.

Inca de la inceputul acestei saptamani , Microsoft a dat startul update-ului , acesta cuprinzand nu mai putin de 6 pacthu-uri pentru a repara nu mai putin de 12 vulnerabilitati care afecteaza securitatea pentru intreaba platoforma Windows ( inclusiv Windows Vista si Windows XP ) , Internet Explorer , Windows Server si Microsoft Office .

Pentru utilizatorii care au efectuat un upgrade la Windows 7 ar trebui sa fie fericiti sa afle ca nu trebe sa instaleze niciunul dintre patch-urile emise de Microsoft in decursul acestei luni. De asemenea este bine de stiut ca Windows 7 are ca browser Internet Explorer 8 ( IE8 ) care cuprinde si el niste vulnerabilitati , insa nu este cazul sa se alarmeze pentru ca si pentru ei este disponibil un update.

- MS09-069 : Acest update rezolva o problema de securitate care ar putea permite ca un utilizator sa primeasca DDoS ( Denial Of Service ) .

- MS09-070 : Acest update rezolva o problema de securitate care ar putea permite executarea de cod de la distanta , unul dintre utilizatori fiind afectat cu diferite probleme.

-MS09-071 : Acest update rezolva o problema de securitate care ar putea permite executarea de cod de la distanta , unul dintre utilizatori fiind afectat cu diferite probleme.

-MS09-072 : Acest update rezolva problemele de securitate din Internet Explorer care permite unui utilizator executarea de cod de la distanta , unul dintre utilizatori fiind afectat cu diferite probleme.

-MS09-073 : Acest update rezolva o problema de securitate raportata pentru Microsoft Office care permite unui utilizator sa execute cod de la distanta atunci cand celalalt utilizator lanseaza un fisier conceput special care va da impresia ca este un fisier normal conceput pentru un proiect.

-MS09-074 : Acest update rezolva o problema de securitate raportata pentru Microsoft Office care permite unui utilizator sa execute cod de la distanta.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.