RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

08.12.2009

LG eXpo – un smartphone cu proiector ataşat

Introducerea microproiectoarelor în telefoanele mobile este lentă şi s-ar putea ca piaţa pentru acest tip de dispozitive să nu fie chiar atât de mare. LG face un pas în această direcţie, însă cu atenţie şi destul de mult tact. Smartphone-ul eXpo nu are un modul integrat pentru proiecţie, ci unul ataşabil în locul capacului bateriei. Se pleacă de la premiza că utilizatorul, care vine neapărat din mediul business după cum vom vedea în continuare, îşi va folosi în mod normal telefonul mobil cu tastatură QWERTY, procesor la 1 GHz şi ecran de 3.2". La nevoie, va ataşa microproiectorul şi va susţine o prezentare unei eventuale audienţe într-o sală destul de întunecată.

LG eXpo rulează Windows Mobile 6.5 şi se va comercializa în reţeaua AT&T din Statele Unite, spre dezamăgirea multora dintre noi. Am spus că utilizatorul va trebui să vină dintr-un anumit mediu deoarece terminalul va fi disponibil la preţul de 380 $ pentru un contract de doi ani doar împreună cu un abonament business. Din această sumă, 180 $ costă doar proiectorul, achiziţionarea lui fiind opţională. Mai jos găsiţi o prezentare a lui LG eXpo făcută de Pcmag.com.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.