RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

12.12.2009

Boxele transparente Harman Kardon

Numele Harman Kardon impune respect audiofililor şi poate justifica unele preţuri de patru cifre în dolari. Nu şi în cazul de faţă. Trebuie să recunoaştem că sistemul GLA-55 arată foarte bine. Carcasa care pare din sticlă te lasă să admiri difuzorul de medii şi tweeter-ul. Ambele sunt de calitate şi au incintele optimizate pentru dimensiunile sistemului. Difuzorul de medii se laudă cu o cursă a membranei de 2,5 cm, o performanţă mai rar întâlnită pentru diametrul său şi care ne asigură de un răspuns bun la frecvenţele joase. Singura lor problemă este că sunt mult prea scumpe pentru dimensiunile lor.

Aşa cum puteţi să vă daţi seama din poza de mai jos, ele de-abia dacă au o înălţime de 20 cm. Singurii utilizatori pe care poţi să-i convingi să cumpere un astfel de sistem audio 2.0 cu 1.000 $ sunt cei care chiar n-au ce face cu banii. Nu contestăm faptul că se aud bine, însă dimensiunile limitează mult un sistem audio şi doar aspectul nu cred că justifică suma de bani cerută de producător, mai ales că nu s-au folosit materiale preţioase. În condiţiile în care un iMac de 21.5", versiunea actuală a celui din fotografie, costă 1.200 $, cei de la Harman Kardon ar pute să-şi revizuiască politica de preţuri.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.