RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

16.12.2009

BMW şi Thermaltake au realizat o carcasă PC exceptionala

Proiectată cu o seriozitate nemţească, Thermaltake Level 10 este o carcasă pe care pasionaţii de sisteme PC până acum doar au visat-o. Începând din această lună însă, visul lor poate deveni realitate, dacă doritorii se încumetă să scoată din buzunar nu mai puţin de 850 $.

Cutia neagră cu design modular are capacitatea de a adăposti componente pe care doar entuziaştii cu dare de mână le iau în calcul: plăci video de ultimă generaţie, până la şase unităţi de stocare şi o sursă de alimentare gata să aprindă toate luminile într-un apartament de tip penthouse.

În cazul în care te decizi să cumperi carcasa supremă, ia cu tine şi un prieten care să te ajute să o transporţi - Thermaltake Level 10 o să-ţi rupă mâinile şi spinarea cu ale sale 22 de Kg. Un review amplu al acestui monstru de sub birou a fost publicat pe site-ul PC Perspective, publicaţie care a avut doar cuvinte la superlativ pentru el.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.