RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

24.12.2009

Goo.gl - un nou proiect de la Google

Google a lansat pe internet intr-o editie "limitata" serviciul Goo.gl, un serviciu ce are ca scop prescurtarea adreselor de web. Utilizatorii care vor utiliza acest serviciu este vor fi in special utilizatori retelelor sociale de microblogging, precum Twitter.

Momentan Goo.gl este disponibil numai prin intermediul Google Toolbar si Feedburner, dar conform celor declarate de Google pe viitor acest proiect va fi extins.

Neoficial, Goo.gl reprezinta defapt un atac la adresa celor de la Bit.ly care si acesta este un serviciu de prescurtare URLuri dezvoltat de Betaworks Studio si care in scurt timp a ajuns cel mai utilizat serviciu de prescurtat adresele de internet pe Twitter, dar si pe alte situri, si care a primit o finantare de doua milioane de dolari din partea diferitilor investitori.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.