RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

03.12.2009

Propriul stil implicit de text in Gmail

E plăcut să vezi că un serviciu online nu este lăsat de izbelişte după lansare ci, din contră, este îmbunătăţit permanent. Acesta este cazul lui Gmail şi unul din motivele pentru care serviciul celor de la Google este atât de popular. Cea mai nouă funcţie lansată de Gmail le permite utilizatorilor să creeze un format de text care să fie folosit de fiecare dată când este compus un mesaj nou.

Până acum, Gmail folosea un format propriu pentru textul folosit în mesajele noi. Dacă preferai alt font sau altă formatare, trebuia să o schimbi de fiecare dată când compuneai un mesaj. Acum, cu noua opţiune, poţi alege un format care va fi folosit de Gmail de fiecare dată când vei scrie un mesaj nou.

Ca mai toate funcţiile noi din Gmail, şi această face parte din aşa-zisul laboratoru. Se numeşte Default text styling şi poate fi activată din secţiunea Labs, de la Settings.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.