RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

19.12.2009

YoGen – încărcătorul cu adevărat portabil

Se poate spune că s-a găsit soluţia pentru bateriile descărcate ale telefoanelor mobile atunci când o priză nu este la îndemână. YoGen este un încărcător universal pentru dispozitive portabile care nu are nevoie de lumină de la soare sau o sursă de curent. Un alternator special intră în funcţione atunci când utilizatorul trage de cablul retractabil. YoGen cântăreşte 98 de grame şi are dimensiunile de 90 x 55 x 23 mm, fiind uşor de cărat chiar şi în buzunar. Curentul electric este oferit printr-un port miniUSB, în pachet fiind oferit un cablu cu capete interschimbabile, pentru diverse mufe de alimentare.

Acum urmează vestea proastă. Jucăria se vinde cu 40 $ doar în Statele Unite. Timpul de încărcare al dispozitivelor se pare că nu este mai mare decât atunci când se folosesc alimentatoarele de la priză. Pentru gadgetarii care pleacă în vacanţă sau drumeţii, YoGen pare să fie accesoriul perfect. Lansarea oficială va avea loc la CES 2010. Cum i-am putea convinge pe producători să aducă YoGen şi în Europa? Ca o consolare, clipurile de promovare sunt haioase.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.