RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

25.12.2009

Motorola Milestone

Motorola a revenit în arenă pe cai mari. Smartphone-ul Milestone (sau Droid - versiunea pentru America) a fost apreciat de publicaţii de prestigiu drept gadgetul anului 2009 şi nu ar fi exclus să vedem o creştere semnificativă a companiei după ce produsul va ajunge pe rafturile magazinelor din întreaga lume. Primii europeni care vor butona sofisticatul dispozitiv vor fi britanicii.

Odată cu lansarea în U.K, în reţeaua T-Mobile, compania americană a dat drumul unui spot publicitar pe care îl puteţi viziona mai jos. Preţul la liber se situează în jurul a 500 de Euro, o sumă nu tocmai prietenoasă dar corectă dacă ne raportăm la specificaţiile telefonului. Nu se ştie când va ajunge Motorola Milestone în RM, dar recunoaştem că îl aşteptăm cu mare interes la teste.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.