RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

19.12.2009

Nokia va lansa în 2010 telefoane Dual-SIM

Veşti interesante din partea unor angajaţi ai companiei finlandeze (relatate într-un cadru neoficial) care ne informează că Nokia pregăteşte pentru Q2 2010 o serie de telefoane Dual-SIM. Singurul detaliu cunoscut în momentul de faţă este că dotările vor fi tipice dispozitivelor mainstream. Dacă zvonurile se confirmă, vom asista în 2010 la o creştere semnificativă a telefoanelor Dual-SIM, după ce în 2009 acestea nu au mai stârnit un interes atât de mare precum în anii de debut.

Unul dintre motivele care împiedică răspândirea telefoanelor Dual-SIM la un nivel apropiat de cel al telefoanelor obişnuite este lipsa interesului din partea marilor companii de a fabrica astfel de dispozitive. Singurul producător important care se manifestă cât de cât pe acest segment este Samsung. Restul, aşa cum bine ştim, sunt producători chinezi în mare parte obscuri.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.