RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

18.01.2010

Apple pregatesc iMac cu multi-touch

In buna traditie a companiei Apple au aparut cateva zvonuri conform carora acestia pregatesc spre lansare un model interesant de iMac cu diagonala de 22 de inci, care va avea implementata tehnologia multi-touch, care a fost introdusa in premiera tot de catre companie.

Deocamdata fara caracter de certitudine, detaliile nu arata decat ca vor avea pe langa aceasta tehnologie si ultimele procesoare de la Intel, cu nume de cod “Arrandale”(cu grafica si controllerul de memorie integrat in pachetul procesorului) si cel mai probabil vor implementa si ultimul standard de transmisie de date prin USB: 3.0.

Oricum, si aceasta “lansare” este cel mai probabil iminenta, pentru ca mai toti ceilalti producatori de calculatoare au lansat sau se pregatesc sa lanseze calculatoare All-in-One cu capabilitati multitouch, si o companie precum Apple nu poate sa nu se foloseasca de acest trend.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.