RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

10.01.2010

CES 2010: NVIDIA si Verizon Wireless prezinta tableta Full HD

NVIDIA si Verizon Wireless demonstreaza experienta de navigare online Full HD pe o tableta cu ecran tactil. Cu motorizare NVIDIA Tegra si modem Motorola wireless 4G, tableta Innovative Converged Devices (ICD) a rulat testele in reteaua pre-comerciala Verizon Wireless LTE, care asigura o latime foarte mare de banda.

Testarea a avut loc in laboratoarele Verizon Wireless LTE Innovation, centru care faciliteaza colaborarea intre companii pentru a dezvolta produse inovatoare bazate pe tehnologia 4G LTE.

Realizari si directii strategice:
  • Procesorul mobil NVIDIA Tegra garanteaza o experienta de navigare Web Full HD, inclusiv pe fluxurile video YouTube HD, si o autonomie majora.
  • Verizon Wireless a anuntat ca va dezvolta reteaua 4G LTE in Statele Unite pe 25-30 de piete in 2010. Reteaua LTE ofera o experienta Web de inalta rezolutie si calitate.
  • Motorola furnizeaza modemul wireless 4G si card-ul de date pentru a garanta continutul HD.
  • ICD - companie de proiectare si design cu sediul in Seattle – a construit tableta Ultra in colaborare cu NVIDIA, Verizon si Motorola.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.