RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

16.01.2010

Intel despre Apple MacBook Pro

Aparent din greseala, compania Intel a scapat cateva informatii interesante despre un nou model de MacBook Pro, detalii care se refera in primul rand la folosirea in constructia lor a noilor procesoare Intel denumite Core i5 (existente deja pe piata pentru PC-uri clasice).

Bineinteles ca momentan nu sunt cunoscute date concrete de lansare sau specificatii suplimentare insa exista sanse destul de mari ca aceste modele sa apara in aceasta luna.

Cel mai probabil Core i5 vor inlocui procesoarele Intel Core 2 Duo exitente in acest moment, pentru ca frecventele standard ale lui Core i5 sunt corelate cu ale modelelor precedente.

In aceste zile exista zvonuri destul de intemeiate care vorbesc despre un eveniment Apple pe data de 27 Ianuarie, in care se va vorbi in primul rand despre un TabletPC cu tehnologie multitouch si calculatoare portabile asa ca "scaparea" Intel (care ofera intr-o campanie ca premii modele MacBook Pro cu procesoarele de care am vorbit - Core i5).

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.