RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

10.01.2010

CES 2010: Mp3 cu senzori de stres

Samsung a dezvaluit doua MP3-playere dedicate celor pasionati de multimedia, dar si preocupati de sanatatea lor.

Modelul IceTouch (YP-H1), cu primul ecran tactil color transparent AMOLED de 2 inch, joaca rolul unui DVD-player de calitate, player audio, album foto portabil, radio FM si chiar si a unui dispozitiv portabil de stocare. Modelul MyFit (YP-W1), ii ajuta pe utilizatori sa-si monitorizeze nivelul de stres, eliminarea grasimilor, aportul si arderile de calorii si programului de exercitii. Ambele playere au fost recompensate cu distinctia CES 2010 "Innovations Honoree".

"In lumea playere-lor MP3, vor fi pe podium numai acele companii care continua sa inoveze si sa redefineasca experienta utilizatorilor, iar noi credem ca am realizat ambele deziderate cu IceTouch si MyFit", a declarat Reid Sullivan, vice presedinte pentru Audio/Video si Digital Imaging Marketing in cadrul Samsung Electronics America. "Fie ca un utilizator este in cautarea unui dispozitiv multimedia, care ofera o calitate video de redare fara precedent sau un player multifunctional pe care il poate utiliza pentru a-l ajuta sa intre in forma atunci cand se duce la sala de fitness, Samsung are o solutie fiabila pentru a raspunde nevoilor lui."

In plus fata de ecranul tactil transparent AMOLED complet color, modelul IceTouch dispune de un procesor performant si de interfata proprie Samsung "TouchWiz Sweep".

Suporta atat formatele audio MP3, WMA, OGG, FLAC, AAC, M4A, WAV si MP3HD cat si pe cele video MPEG4, WMV, H. 264, Xvid si fisiere DivX. Player-ul analizeaza permanent si regleaza nivelul audio pentru a reproduce sunetul dorit de producator. Invelisul ecranului AMOLED este construit folosind un proces de presare cu injectie duala si sticla securizata din care rezulta o suprafata neteda, durabila si rezistenta la zgarieturi. Modelul IceTouch, disponibil in culoarea alba, poate fi, de asemenea, personalizat prin fete colorate in roz, albastru, violet si gri, comercializate separat.


MyFit ajuta utilizatorii sa atinga o stare de bine in timp ce se bucura de melodiile lor preferate si incorporeaza aplicatii importante si informatii pentru un dispozitiv complet personalizabil care sa incurajeze un stil de viata sanatos. Dispozitivul poate fi comutat pe modul de redare jogging iar modul Tapping Control Jogging simplifica saltul la o noua melodie fara a intrerupe sesiunea de antrenament.

Fiind primul dispozitiv care dispune de senzori care masoara nivelul de stres si kilogramele suplimentare, localizati in partea superioara a dispozitivului, MyFit masoara cu acuratete indicatorii de sanatate a utilizatorului si contine un program de exercitii care sa le reaminteasca acestora punctele pe care le-au de atins. Un accelerometru integrat urmareste automat caloriile consumate in timpul alergarii, utilizatorii putand inregistra consumul lor de calorii la fiecare masa cu ajutorul bazei de date ce cuprinde valorile produselor alimentare incluse. MyFit mai dispune de aplicatii care monitorizeaza consumul de apa sau care sustin renuntatul la fumat.

MyFit este si un player portabil de muzica multi-functional ce dispune de un tuner radio FM si de tehnologia audio Samsung DNSe 3.0. Redarea fisierelor media include formate comprimate la inalta calitate, precum MP3, WMA, OGG, AAC si formatele video MPEG4 si WMV.

Modelele IceTouch si MyFit vor fi disponibile in prima jumatate a anului 2010. IceTouch va dispune de o capacitate de 16GB iar MyFit de 8GB.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.