RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

19.01.2010

Nvidia Fermi

Cu aproape doua luni inainte de lansarea oficiala catre vanzare a noilor placi video bazate pe arhitectura Fermi, informatiile despre aceasta continua sa apara din partea firmei producatoare Nvidia.

Modelul Nvidia GF100 va avea 512 de nuclee de procesoare CUDA si memoria cu interfata pe 384 de biti (de tip GDDR5) si nu mai putin de trei miliarde de tranzistori.

Deasemenea Nvidia se va reorganiza cu ocazia acestei arhitecturi catre un lucru de tip paralel care va permite cresterea performantelor in ceea ce priveste geometria de pana la 8 ori fata de modelele actuale din seria GT200, si in acelasi timp, performantele in ceea priveste lucrul in modul anti-alising au fost si ele imbunatatite – invingand in teste modelul de top actual, GTX285.

In continuare nu ne ramane de vazut decat sa asteptam primele teste facute cu modele “standard” puse in vanzare, pentru a ne edifica pe deplin asupra performantelor sale.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.