RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

07.01.2010

CES ne prezinta un E-reader pliabil

Un nou cititor digital va fi prezentat la Consumer Electronics Show in Las Vegas. Este vorba despre Skiff Reader, produsul celor de la Hearst.
Cunoscut pana acum sub numele de FirstPaper, noul e-reader are o caracteristica aparte care il diferentiaza pe piata: un ecran extrem de flexibil.

Skiff Reader poate fi solutia pe care cei de la Hearst o cauta de mult timp: abonament pentru stiri online. Ecranul de 11,5 inch este proiectat de LG Display si este extrem de generos, permitand vizualizarea materialelor in conditii optime.

Ceea ce lipseste acestui e-reader este culoarea, deci nu va atrage amatorii de materiale video, desi rezolutia este laudabila, de 1200 x 1600 pixeli.Nu sunt cunoscute deocamdata nici pretul nici data exacta a lansarii pe piata a noului produs. Cert este ca, odata lansat, Skiff Reader poate marca inceputul provocarii reale a online-ului fata de presa scrisa traditionala.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.