RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

14.01.2010

Cel mai bun touchscreen?

O companie americana, Moto Development Group, a descoperit o modalitate simpla de a testa touchscreen-urile smartphone-urilor de top.

Mai exact, au testat cat de bine se comporta ecranele senzitive de la patru telefoane: iPhone, HTC Droid Eris, Motorola Droid si Google Nexus One.

Modalitatea de testare a fost extrem de simpla: a fost folosita o aplicatie elementara de desenare pe ecran. Cu ajutorul acestei aplicatii au fost trasate linii in diverse modalitati: cu degetul, cu varful degetului, incet, repede, dintr-un capat la celalalt al ecranului.

Desi este imposibil sa trasezi cu degetul liber linii perfecte, teoretic, indiferent de presiunea exercitata si de viteza de desenare, un touchscreen ideal ar trebui sa redea o linie dreapta care sa parcurga ecranul dintr-un punct in celalt, fara intreruperi sau ondulari, acoperind o suprafata cat mai mare din ecran.

Rezultatele sunt cel putin interesante. iPhone are cel mai bun sezor dar are cele mai mari probleme la marginile ecranului. In acelasi timp, Motorola Druid a dat cele mai proaste rezultate, dar aria de acoperire a senzorului este cea mai extinsa.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.