RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

19.01.2010

Mozilla nu va lansa Firefox 3.7

Cu toate acestea, Firefox 3.6 RC2 tocmai a fost lansat. Directorul Mozilla Firefox, Mike Beltzner, a declarat intr-un interviu ca Mozilla a taiat Firefox 3.7 din calendarul lansarilor. In schimb, compania va lansa update-uri periodice pentru Firefox 3.6 pe tot parcursul anului 2010, o data la patru/sase saptamani.

Initial, Mozilla isi propusese sa lanseze, la o distanta de patru sau cinci luni, doua variante intermediare - 3.6 si 3.7, dupa care sa scoata pe piata Firefox 4.0, programat pentru lansare la sfarsitul lui 2010.

Cu toate acestea, update-urile recente pentru Firefox 3.6 (a carui varianta Release Candidate 2 tocmai a fost lansata) le-au demonstrat celor de la Mozilla ca nu mai are sens sa se concentreze asupra inca unei variante intermediare.

Beltzner a mai declarat ca echipa lucreaza la separarea de browser a proceselor - plug-in, astfel incat aplicatiile cum este Adobe Flash nu mai conduc la blocarea lui Firefox. De asemenea, se lucreaza si la rularea fiecarui tab din browser ca proces separat, astfel incat Firefox sa nu se mai blocheze in totalitate atunci cand se "confrunta cu dificultati" pe doar una dintre paginile deschise.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.