RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

10.01.2010

CES 2010: Microsoft Arc Keyboard

Vă mai amintiţi de Wireless Arc, mouse-ul portabil şi extrem de simpatic al celor de la Microsoft? Ei bine, acesta are acum un coechipier în "persoana" tastaturii Arc, anunţată de Microsoft cu ocazia CES 2010. Este adevărat că aşteptam ca cei de la Microsoft să ne dea noutăţi legate de Windows Mobile 7, dar ne vom mulţumi şi cu o tastatură până atunci.

Arc Keyboard nu este o tastatură obişnuită. În primul rând arată foarte bine. Partea de sus este curbată, astfel încât tastele de pe rândurile superioare sunt mai sus decât cele de pe primele rânduri. Tot ca fapt divers, Arc Keyboard nu are cele patru săgeţi cu care ne-am obişnuit. Are un singur buton care preia rolul celor patru săgeţi. Nu va fi probabil prea comod pentru gameri.

În ciuda designului fantezist Arc Keyboard nu este aşa de scumpă precum ne-am aştepta. Va costa 60 de dolari şi va fi vândută exclusiv prin Best Buy.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.