RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

08.01.2010

Cel mai mic USB Stick

Lexar Media a prezentat doua drive-uri de back-up, dintre care unul este mai mic decat o unghie.

Cele doua drive-uri flash, numite "Echo", sunt Echo SE si Echo ZE, iar cel din urma este unul dintre cele mai mici din lume, cu dimensiuni de doar 20,1 x 15,1 milimetri.

Ambele drive-uri ofera posibilitatea de a face back-up in timp real pentru informatiile de pe PC multumita soft-ului care le insoteste. Versiunea mai mare, SE, nu este extrem de potrivita pentru a sta conectata in permanenta la laptop sau desktop, insa Echo ZE este conceput special pentru a fi "plug-and-stay" (multumita dimensiunilor, nu prezinta riscul de a fi lovit accidental).

Lexar Media afirma ca varianta SE ofera o viteza de citire de 28 MB/s si o viteza de scriere de 10 MB/s. Ambele drive-uri, care vor fi lansate in februarie, sunt compatibile cu Window XP, Windows Vista, Windows 7 si Mac OS X.

Capacitatea de stocare este de 16, 32 si 64 GB pentru Echo SE si de 16 si 32 GB pentru micutul Echo ZE.


    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.