RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

08.01.2010

Mozilla Firefox Mobile

A venit: Mozilla Firefox Mobile, cert doar pentru Nokia N900 cu Naemo instalat

Varianta de Firefox a iesti cu numele de cod Fennec si a ajuns la RC 1. Momentan Fennec RC 1 poate fi folosit doar pe telefoanele Nokia N900 dar cei de la Firefox promit sa scoata si o versiune pe sistemul de operare Symbian S60.

Facilitatile pe care Firefox Mobile le contine:
  1. Bara fantastica va poate ajuta ca în cazul în care ati uitat o adresa sa scrieti un termen, iar functia autocomplete cauta în istoric si în semnele de carte dupa titluri, adrese pentru a oferi rezultate relevante.
  2. Tab-uri (file) care permit navigarea simultana pe mai multe site-uri.
  3. Tab-urile excelente – tab-urile dumneavoastra sunt la îndemâna. Doar miscati degetul spre dreapta spre a vedea miniaturile tuturor tab-urilor pentru a gasi ceea ce vreti rapid.
  4. Însemnarea paginilor web în Semnele de carte cu o singura atingere pentru organizarea rapida a paginilor web.
    Personalizare – puteti instala teme, extensii, suplimente pentru a personaliza browserul si modul de navigare al acestuia.
  5. Navigarea constienta de locatie trimite paginilor web informatii despre locatia dumneavoastra, astfel puteti gasi locuri din apropierea dumneavoastra si alte informatii locale.
  6. Posibilitatea de a împartasi preferintele, istoricul si semnele de carte ale Firefox între mobil si calculator.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.