RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

09.01.2010

Telefoanele mobile pot proteja de Alzheimer

Disputa legată de efectele telefoanelor mobile asupra sănătăţii oamenilor continuă cu un nou episod. De data asta întrebarea nu mai este dacă telefoanele creează tumori sau nu. Surprinzător pentru cei mai mulţi dintre noi, acest nou studiu vorbeşte de un efect benefic al utilizării telefoanelor mobile.

Oamenii de ştiinţă ai Universităţii din California de Sud susţin că telefoanele mobile ne pot proteja de boala Alzheimer. Evident, experimentele necesare ajungerii la această concluzie s-au făcut pe şoricei. Inofensivele animale au fost expuse la o cantitate de radiaţii electromagnetice egală cu cea emisă de telefoanele mobile.

Şoriceii expuşi la radiaţii de la început nu au fost deloc afectaţi de încercarea cercetătorilor de a le altera memoria. Cei supuşi mai târziu la radiaţii, după începerea alterării memoriei, au scăpat de efectele nocive.

Dacă acelaşi lucru ar fi transpus la oamenii, asta ar însemna că maladia de care suferă în prezent peste 35 de milioane de oameni ar putea fi tratată cu radiaţii electromagnetice.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.