RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

27.01.2010

Noile vulnerabilitati ale Internet Explorer

O companie de cercetare in domeniul securitatii informatice a gasit la doar o zi dupa update-ul de la Microsoft , un nou set de vulnerabilitati in Internet Explorer . Reamintim faptul ca update-ul de la Microsoft a venit in urma atacului cibernetic ce a vizat Google.

Microsoft a publicat joi buletinul de securitate MS10-002 , menit sa rezolve vulnerabilitatile din Internet Explorer care au permis atacul cibernetic asupra Google .

Compania de cercetare Core Security Technologies a anuntat vineri ca a descoperit un nou set de vulnerabilitati in Internet Explorer care permit hackerilor sa aiba acces la date personale stocate pe computer.

Momentan Microsoft nu comenteaza nimic din cele spuse de compania de cercetare si cauta rezolvarea pentru vulerabilitatile care vizeaza browser-ul Internet Explorer.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.