RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

23.01.2010

Cea mai plictisitoare aplicaţie Microsoft

Unii sar cu bungee fără coardă, alţii bat recordul la mâncat hamburgeri, dar parcă nici una nici alta nu se compară cu opera unui individ care ne arată ce înseamnă să ai răbdare şi o capacitate de migală extremă. Acesta s-a chinuit vreme de patru ani să umple o planşă de 2,5 x 2,3 metri cu un soi de benzi desenate. Realizarea contează mai puţin din punct de vedere artistic, ceea ce impresionează este că totul a fost făcut în MS Paint. Personal, niciodată nu am avut răbdare să desenez mai mult de un cerc şi câteva linii în anosta aplicaţie Microsoft.


Revenind la temerarul nostru, trebuie menţionat că nu a lucrat zi de zi la desen, ci cam o dată pe săptămână în medie. Pentru aceasta, probabil că nu va fi omologat în Cartea Recordurilor. Chiar şi aşa, a reuşit să atragă mulţi curioşi şi să stârnească numeroase aprecieri. Peste toate însă, este interesat de aflat şi vârsta autorului. Dacă are peste 18 ani, ar fi cazul să facă nişte analize (medicale).

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.