RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

04.01.2010

Consumer Electronics Show 2010

Luna ianuarie aduce un eveniment care atrage atentia intregii lumii: CES 2010. In perioada 7 - 10 ianuarie, toate privirile vor fi intoarse spre Las Vegas, unde peste 300 de expozanti vor incerca sa dea tonul tehnologiei in anul care tocmai incepe.
Dincolo de noile gadget-uri sau smartphone-uri care vor impresiona iubitorii de tehnologie, marii productori vor dezbate subiecte mult mai interesante pentru ei: pietele in dezvoltare din tari precum Brazilia, Rusia, India si China. Venitul din electronice este asteptat sa atinga 681 de miliarde, iar tari precum cele mentionate joaca un rol important in planurile de afaceri ale marilor companii.

Prezentarea imbinarii tehnologiilor si a noilor forme de gadget-uri, surprinzatoare, unele utile, altele doar interesante este una dintre caracteristicile CES de pana acum. Oricum, cert este faptul ca nume mari se vor reuni la Las Vegas si in acest an. Si, ca de fiecare data, noi produse vor fi prezentate publicului. Cele mai multe vor ajunge si pe piata locala pana la sfarsitul anului.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.