RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

17.01.2010

CES 2010: R.A.T. 9 - mouse-ul pentru noua generatie

La CES 2010, compania Mad Catz s-a prezentat cu un mouse venit parcă de pe altă planetă. R.A.T. 9 aduce puţin cu Saitek Cyborg şi aceasta nu ne miră prea tare. Mad Catz a cumpărat Saitek în 2007. Designul extrem al perifericului se justifică într-o oarecare măsură prin opţiunile de ajustare pe care le oferă. Se pot observa cel puţin două şuruburi care pot face mouse-ul mai lung şi mai lat pentru a se potrivi perfect în palma a cât mai mulţi jucători.

Senzorul laser are o rezoluţie maximă de 5600 DPI, excelentă pentru utilizatorii cu reflexe foarte fine. Mouse-ul are şapte butoane programabile şi se poate conecta la calculator fără fir. Alimentarea se face cu un acumulator Li-ion reîncărcabil. Tot pentru personalizarea experienţei de joc sunt oferite greutăţi detaşabile ce cântăresc 45 g. Cyborg R.A.T. 9 va fi lansat în această primăvară, probabil prin intermediul Saitek şi ar putea ajunge în ţara noastră la un preţ estimativ de 130 €.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.