RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

11.01.2010

CES 2010: MMO Lego Universe

Binecunoscuta companie producatoare de jucarii a anuntat la CES jocul Lego Universe, primul MMO bazat pe teme Lego. Jocul va fi lansat in a doua jumatate a lui 2010.

Firul epic se bazeaza pe lupta dintre bine si rau. Mai exact, exista o forta rea care nimiceste sursa pura a imaginatiei. Fiecare jucator primeste propria planeta si se aduna pentru a lupta impreuna impotriva raului. Mai mult, fiecare jucator poate sa construiasca propriul joc pe propria planeta si isi poate invita prietenii ca sa se joace impreuna.

Chris Sherland de la NetDevil, compania de jocuri online care sta in spatele lui Lego Universe, a oferit informatii la CES despre noul MMO. "Primesti o multime de blocuri. Poti construi orice cu ele. Orice poti construi in lumea reala poti realiza si in Lego Universe si nu numai. Spre exemplu, iti poti construi masini cu care poti calatori prin univers."


Lego nu este la prima experienta online, dar jocurile anterioare precum Star Wars, Indiana Jones si Batman nu puteau fi jucate decat de doua persoane, in timp ce Lego Universe poate fi jucat de mii de oameni in acelasi timp.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.