RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

15.01.2010

CES 2010: Incarcator de baterii wireless... prin WiFi

Incarcatorul Airnergy este poate unul dintre cele mai interesante dispozitive prezentate anul acesta la CES, deoarece este capabil sa genereze electricitate din semnale WiFi. Cu alte cuvinte, incarca baterii... din aer.

Conform OhGizmo, Airnergy Charger este primul astfel de dispozitiv care reuseste ceea ce isi propune intr-un mod eficient. In timpul unei prezentari, a reusit sa incarce un smartphone Blackberry de la 30 la suta la 100 la suta baterie in 90 de minute. Nu este un timp record, dar sa nu uitam ca operatiunea nu a implicat fire.

Bateria reincarcabila din interiorul Airnergy, vanduta separat, va incepe sa se incarce automat atunci cand intra in contact cu semnale Wi-Fi. Viteza de reincarcare depinde si de distanta pana la hotspot-ul WiFi - cu cat utilizatorul este mai departe de hotspot, cu atat incarcarea va dura mai mult.

Airnergy Charger va deveni disponibil pe piata in aceasta vara la pretul absolut accesibil de 40 de dolari, insa bateria propriu-zisa va deveni disponibila mai tarziu, la un pret inca necunoscut.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.