RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

28.01.2010

Tablet PC-ul iPad de la Apple a fost prezentat la San Francisco

Steve Jobs a prezentat tablet PC-ul iPad produs de Apple. iPad va dispune de tehnologie 3G si conexiune Wi-Fi, avand posibilitatea unor aplicatii in sistemele App Store si iTunes.

Noul produs Apple va permite utilizatorilor sa navigheze pe net, sa vizioneze filme, programe TV, sa asculte muzica, sa se joace sau sa citeasca. Deosebirea fata de un calculator clasic sau un laptop este ca iPad este foarte usor si mult mai simplu de folosit. Expertii considera ca pretul de vanzare va fi in jur de 700 de dolari, dar chiar si in aceste conditii, produsul Apple va fi cu siguranta un succes.

"Este un produs cu adevarat magic si revolutionar", a spus Steve Jobs despre iPad, un dispozitiv incadrat, din punctul de vedere al functiilor, intre un smartphone si un laptop.
iPad are ecran de 9,7 inch, cantareste sub 700 g, iar bateria tine 10 ore, a mai declarat Jobs.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.