RicH and FamouS

       Home         Glosar IT                                                                                                                                                                                                              SUBSCRIBE NOW!
        

29.01.2010

Un nou model BlackBerry?

A trecut intr-adevar ceva vreme de cand nu am mai auzit decat de concurenta companiei RIM, aceasta si din cauza lor pentru ca nu au mai “iesit la rampa” cu noutati.

Insa acum aceasta este pe cale sa se schimbe, ei aparent anuntand un nou model de telefon inteligent, denumit BlackBerry Tour9650, urmasul “oficial” al modelului Tour (denumit de altfel si Tour 2).

Intre caracteristici mentionam un trackpad optic (fata de caracteristicul trackball), Radio Wi-Fi, alaturi de o camera de 3,2 megapixeli, GPS si BlackBerry Maps.

Pretul ofical nu a fost inca publicat, insa cel mai probabil aceasta va fi situat in jurul sumei de 150 de dolari cu abonament la un provider GSM.

Din cate vedem, acest model este doar o imbunatatire a unuia anterior, asa ca ne dorim sa vedem modele “revolutionare” de telefoane din partea celor de la RIM, pentru ca piata aceasta este destul de incarcata de companii precum Apple , Nokia sau HTC, care sunt considerabil mai active decat ei.

    Blog din Moldova    FastCounter 

 
Copyright © 2008-2010 Foster1. All rights reserved.